Homeopathisch centrum Antwerpen - Medische groepspraktijk

Paramedici

Michael Onsia

cgsi_161347cd98858239d0ea3cc5ba3da44b-c37c4351dad49faf56dffc6c8abe579c.img

Michael Onsia D.O.
Osteopaat

Loopbaan
Van 2006 tot 2011 studeerde Michael (°1984) voltijds in Duitsland osteopathie waarna ik mijn diploma in België homologeerde. Dit was reeds een 2de studie na een bachelor in bedrijfsbeheer.
Sindsdien is hij werkzaam als zelfstandig osteopaat in Deurne (voordien Borgerhout), Berlaar en Rijmenam (Bonheiden)

Wat en wie?
Zolang het klachtenpatroon het toelaat, behandelt Michael iedereen. Volwassenen komen vanzelfsprekend met andere klachten dan kinderen. Zowel bij kinderen als bij volwassenen wordt er steeds gestreefd naar genezing en comfort op lange termijn. Met welke symptomen u ook naar de praktijk komt, het is steeds het doel uw lichaamseigen zelfgenezende kracht te stimuleren. Uw lichaam kan het allemaal, soms moet het echter even geholpen worden! Hierbij vergeten we niet dat bepaalde situaties, evenwichtigheid, zelfreflectie en de leefomstandigheden een rol spelen in onze gezondheid. Sommige symptomen/kwalen kunnen eenvoudig verholpen worden, andere vragen iets meer behandeling.
Michael kwam als zoon van een zelfstandige vroedvrouw vroeg in zijn loopbaan in contact met baby’s en zwangere vrouwen. Sinds het prille begin van zijn carrière werkt hij met succes samen met de zelfstandige vroedvrouwen van de betreffende regio; allerhande symptomen en ongemakken die het gevolg zijn van de zwangerschap, geboorte en het jonge leven blijken vaak zeer goed te reguleren met kundige handen.

Praktisch
Een consultatie kost € 55 en duurt 50 minuten. 
U kan betalen met uw online-banking applicatie, de bancontact-app op uw smartphone of met cash geld.
Vrijwel alle mutualiteiten betalen per persoon per kalenderjaar 5 x €10 terug.
Een terugbetaling van 75% is er via uw bijkomende verzekering van Partena en het Onafhankelijkziekenfonds of een volledige terugbetaling via uw uitgebreide ziekteverzekering of hospitalisatie verzekering in geval van zwangerschap/bevalling/postnatale periode of verkeersongeval.

Afspraken worden enkel telefonisch gemaakt. Indien u verhinderd bent gelieve ons dan minstens 48u op voorhand hiervan op de hoogte te brengen zodat andere dringende patiënten uw plaats kunnen invullen. Een niet (tijdig) geannuleerde afspraak wordt voor 100% aangerekend vanaf 24u voor de afspraak.

 

 

Contacteer Michael Onsia

Website: http://www.therapeutenhuis.be

Telefoonnummer: 0498/712.718Maak een afspraak

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Homeopathisch centrum Antwerpen

Doctors

De groepspraktijk

De groepspraktijk is gegroeid in de loop van de jaren vanuit een solopraktijk gestart in 1982 op de Boekenberglei 194.

In 1991 verhuisde de praktijk naar het nieuwe praktijkhuis gelegen Boekenberglei 191.

Momenteel zijn er 4 artsen werkzaam in de praktijk en 9 paramedici waarvan twee extra-muros. Verder zijn er 2 secretaresses namelijk Ava Van Daele en Lieve Motté.

Lieve staat ook in voor de technische en praktische ondersteuning van de praktijk.